vrijdag 19 april 2013

Het Witte Goud

Vanavond stond bij ons ''Het Witte Goud'' op de diner tafel!!
Het was weer tongstrelend hoe het geserveerd werd met ragfijn gesneden ham, hardgekookte eieren en een overheerlijk saus. We hadden 21 mooie asperges te ''verwerken'' met ons tweetjes, en dat lukte heel best met de erbij geserveerde Cypriotische nieuwe aardappeltjes.
We weten inmidde

ls ook hoe de term ''Witte Goud '' ontstaan is, want de prijs van de bijzondere ,maaltijd was 12 euro!!! voor de asperges!!
''Ja meneer, ze zijn van de koude grond he, en het seizoen is nog maar net begonnen, ze zijn trouwens vanmorgen vroeg gestoken''
Laten we het er maar op houden dat het heerlijk was en ach die prijs was ik eigenlijk alweer vergeten!! Ze kwamen van stormblast1953's hofleverancier Meinardie uit Noordbroek.

1 opmerking:

  1. "Lekker Henk!!! Goeie tip, ik ga van de week ook halen, verheug me er al op!"

    Gerda Schuurman-Schuiling

    BeantwoordenVerwijderen